Foto: Jiří IPSER
VIDEO: Kanonáda Kopaniny, Motorletu B a Dukly Jižní Město, ale také skvělý obrat Admiry B. Podívejte se!
16.06.2022

VIDEO: Kanonáda Kopaniny, Motorletu B a Dukly Jižní Město, ale také skvělý obrat Admiry B. Podívejte se!

Moc často se v Pražská teplárenská přeboru nestává, aby zápas skončil bezbrankovou remízou. V uplynulém 29. kole se ale urodily dokonce dvě. Naštěstí ostatní zápasy to bohatě vynahradily, a tak je gólový sestřih opět pořádně nabitý.

Nejvíce branek padlo na Zličíně, kde domácí celek prohrál s Přední Kopaninou 2:7. Nejhezčí góly zápasu přišly až v samotném závěru. V 88. minutě předvedl pěknou sólovou akci Vojtěch Veleba z Kopaniny, když se od rohového praporku prokličkoval až do malého vápna. O minutu později pak kombinaci hostujícího týmu na jeden dotek zakončoval do prázdné brány Daniel Urban.

Pořádnou gólovou nálož schytaly o víkendu i týmy Újezdu nad Lesy a Sokolu Královic. Poslední Újezd nad Lesy se protrápil zápasem s Motorletem B a prohrál 0:7. Sokol Královice pak prohrál 0:6 na hřišti Dukly Jižní Město, která tak stále žhaví šance na titul, jelikož Újezd Praha 4 jen remizoval s Kolovraty. Rozhodovat se tak bude až v posledním kole!

Skvělý obrat se povedl Admiře B. Ta sice po první půli prohrávala 0:2 s rezervou Žižkova, ale na konci zápasu tabule ukazovala výsledek 2:4 pro Admiru.

Z technických důvodů chybí v sestřihu góly ze zápasu Uhelné sklady – Slavoj Podolí (0:4).



Související články