Foto: Pavel Jiřík st.
Hostivař zvládla přeborovou dohrávku v Radotíně a dotáhla se na 6. místo
15.06.2022

Hostivař zvládla přeborovou dohrávku v Radotíně a dotáhla se na 6. místo

V dohrávce 29. kola Pražská teplárenská přeboru vyhrála Hostivař na hřišti Radotína 3:1, když góly padaly až ve druhém poločase. Hostivař se díky výhře bodově dotáhla na šesté Královice, Radotínu patří 11. pozice.

Radotín - Hostivař 1:3 (0:0)
Branky: 62. Bužík - 48. Kadlčík, 60. Žampa, 73. Lehner. Rozhodčí: Šaróka - Kohout, Hruška. ŽK: 88 Saladiak (Radotín). Diváků: 60.
Radotín: Saladiak - Havlát, Bialek, Tvrdý, Pivnička - Kulíšek (85. Kochman), Císařovský, Doležal, Kubišta - Bužík, Louda (68. Mašek). Trenér: Jaroslav Louda.
Hostivař: Provazník - Penc, Kučera, Mucha (88. Turek), Laštovka - Černý (83. Boubín), Žampa, Kadlčík (75. Sýkora), Lehner - Kronovetr (53. Chyle), Chrastina. Trenér: Petr Procházka.

Hlasy trenérů
Jaroslav Louda (Radotín): „První poločas se odehrál v takovém volnějším tempu, myslím ale, že jsme měli více šancí. Po přestávce jsme se chtěli zvednout, ale bylo to pořád takové utahané. Navíc jsme udělali tři chyby a soupeř je proměnil ve tři góly. Za nás musím pochválit Lea Bužíka, odehrál v útoku devadesát minut a jeho výkon se mi fakt líbil. Dal i hezký gól. Další zápas hrajeme už ve čtvrtek, takže někteří kluci zvládnou i tři zápasy během pěti dní, ale v sobotu máme v Radotíně fotbalové oslavy, tak jsme zvolili tohle řešení, abychom si to mohli užít.“
Petr Procházka (Hostivař): „Myslím, že v první půli se hrál takový ospalý zápas z obou stran. Každé z mužstev mělo po jedné tutovce. Po přestávce jsme dali hezký první gól, a když jsme přidali druhý, asi jsme si mysleli, že je rozhodnuto. Pak Radotín snížil. Bužíkova rána šla doprostřed, ale bylo vidět, jak zaplavala, byl to hezký gól. Nám se naštěstí povedlo zvýšit na 3:1 a pak už jsme si vítězství pohlídali.“

Nejlepší hráč Radotína: Leo Bužík
Nejlepší hráč Hostivaře: Viktor Žampa.



Související články