Foto: Jiří IPSER
VIDEO: Obrat Motorletu B, parádní hattrick Gračka proti Dukle JM i tři trefy Pavlaty z Admiry B. Podívejte se!
26.05.2022

VIDEO: Obrat Motorletu B, parádní hattrick Gračka proti Dukle JM i tři trefy Pavlaty z Admiry B. Podívejte se!

Po dlouhé době se změnila situace na čele tabulky. Újezd Praha 4 po 26. kole totiž odskočil od Dukly Jižní Město na rozdíl šesti bodů. Prsty v tom mají Kolovraty, které doma vyhrály nad Duklou JM 4:2. Ústřední postavou byl střelec Michal Gračko, který zapsal další hattrick, když proměnil penaltu, samostatný únik přes půlku hřiště a vše korunoval v samotném konci nádhernou střelou z dálky přes vysunutého gólmana.

Tři góly nasázel v uplynulém kole i Tomáš Pavlata v dresu Admiry B. Na domácím hřišti Admira nastoupila na trápící se Zličín zostra: už v 9. minutě vedla 3:0. Zápas pak skončil výsledkem 5:2.

Velice zajímavou podívanou a pěkné branky přinesl zápas mezi rezervami Motorletu a Viktorie Žižkov. Nejdříve v 7. minutě využil Vladimír Vlček v dresu Žižkova špatnou rozehrávku gólmana a z první ho krásně přeloboval. Na začátku druhé půle pak jeho spoluhráč Adam Trávníček předvedl podobný kousek, ale tentokrát při rychlém brejku. Motorletu se pak ovšem povedlo během necelých dvaceti minut zápas dokonale otočit a vyhrál 3:2.

Krásné góly dávala i Hostivař na Přední Kopanině, kde vyhrála 4:2.

Z technických důvodů chybí v sestřihu dva góly ze zápasu Vyšehrad B – Královice (5:6).



Související články