Foto: PFS
Nejlepší týmy z turnaje neligových výběrů si zahrály proti Slavii

Nejlepší týmy z turnaje neligových výběrů si zahrály proti Slavii

Vítězové turnajů neligových výběrů v kategoriích U10 a U11, které se konaly v druhé polovině dubna na hřišti Aritmy, si vybojovali utkání s týmy SK Slavia Praha.

Poměřit své síly s týmy Slavie dorazili do areálu v Horních Měcholupech.

Turnaj Výběrů v kategorii U10 vyhrál Světle modrý tým složený z hráčů SA Praha, Sokol Stodůlky, FK Řeporyje, Uhelné sklady, SK Aritma Praha, Čechie Smíchov, SK Střešovice 1911, FC Přední Kopanina, AFK Slivenec.

Vítězem v kategorii U11 byl tým Tmavě modrých složený z hráčů severovýchodní části Prahy, a to: TJ Avia Čakovice, SK Ďáblice, TJ Březiněves, SC Xaverov, FA Praha, TJ Spoje Praha, Slavoj Suchdol.

Hráči Výběrů předváděli o třídu lepší výkony v utkání se Slavií oproti samotnému turnaji - bylo tak evidentní, že motivace v podobě netradičního soupeře byla znát. Hráči Výběrů se soupeře nezalekli a od samého začátku byli ve hře. Na poměry přípravek se jednalo o vyrovnaná utkání, na obou stranách padlo mnoho branek a byla k vidění jak spousta individuálních akcí, tak i kombinací se spoluhráči.

„Celkový dojem z utkání je velice pozitivní. Je vidět, že i v klubech, které nejsou tolik na očích, jsou šikovní hráči a je jim věnován čas a péče,“ poznamenal Luboš Zákostelský, Grassroots trenér mládeže.

Hráči Výběrů po utkání sdíleli své zážitky, mezi kterými se zejména vyjímalo vstřelení branky Slavii.


Související články