Přeborová tipovačka: 25. kolo očima Petra Hulinského ze Spojů
13.05.2022

Přeborová tipovačka: 25. kolo očima Petra Hulinského ze Spojů

Jeho Spoje vedou A skupinu I. A třídy. Šest kol před koncem soutěže mají jednobodový náskok před Tempem a zdá se, že míří do Pražská teplárenská přeboru. „Zatím si vedeme skvěle a útočíme na postup do přeboru, kde bych se rád střetl s několika hráči, s kterými jsem působil v jednom týmu, nebo jsme hráli proti sobě,“ říká 24letý Petr Hulinský. „Věřím, že se nám to povede a ani přebor pro nás nebude konečná. Máme ty nejvyšší ambice. Tým máme víc než kvalitní a přes léto určitě budeme posilovat. To ale ukáže čase, teď musíme hlavně úspěšně dotáhnout sezonu.“

Hulinský dřív působil ve Vyšehradě, Dukle JM či v Motorletu. „Teď jsem ve Spojích, takže přebor nesleduji tolik, jako v minulých letech, ale na několika zápasech jsem byl, takže nějakou představu snad mám,“ pokračuje.

Jak vidí 25. kolo nejvyšší pražské soutěže a dva vybrané duely I. A třídy? Tady jsou jeho tipy. Výsledky můžete odhadovat i vy na webu Tipeeto.

Pražská teplárenská přebor

Újezd Praha 4 – Motorlet, tip 1:2
Jelikož jsem za béčko Motorletu chvíli hrál, vím, že mají velmi šikovný tým plný mladého elánu, doplněný hráči se zkušenostmi, takže to bude velmi pikantní zápas od první minuty. Fandím klukům z Motorletu a pevně věřím, že dokážou Újezd Praha 4 potrápit a pomoct tak Dukle JM, kde jsem taky působil, aby se dotáhla právě na Újezd.

Královice – Přední Kopanina, tip 2:2
Uvidíme, jestli Pavel Šultes vymyslí zase něco ze svého repertoáru. Oba týmy jsou uprostřed tabulky, vidím to na remízu.

Dukla JM – Admira B, tip 3:2
Na podzim z toho bylo těsné vítězství Dukly JM, teď si myslím, že to bude zase těsné a možná by se mohl opakovat i výsledek z podzimu. Každopádně by to mohl být hezký fotbal.

Zličín – Újezd nad Lesy, tip 3:0
Tady je jasným favoritem Zličín, ale i Újezd nad Lesy by se mohl ke konci soutěže zvednout, nicméně v tomto utkání to podle mě nebude.

Hostivař – Podolí, tip 2:2
Nějaké kluky z Hostivaře znám, třeba Davida Macháčka nebo Michala Kadlčíka, na druhou stranu v Podolí je pro mě známých tváří daleko víc. Na tenhle zápas jsem zvědavý a asi se i přijdu podívat. Bude mě zajímat hlavně to, jestli Jirka Janoušek zase dokáže dát gól z půlky jako nedávno, nebo jestli se na place zase bude ploužit jako tulák a křičet na ostatní, ať mu nahrají.

Uhelné sklady – Třeboradice, tip 1:0
Pro mě velká neznámá, oba týmy se v téhle sezoně trápí, tipuju, že to bude zápas o jednom gólu, který rozhodne. A dají ho domácí.

Radotín – Kolovraty, tip 1:3
Kolovraty jsou určitě velkým favoritem tohoto zápasu, ale třeba takový Štěpán Maruš z Radotína, jestli shodil ten batoh, co měl vepředu, tak nějakou tu naději by Radotínu mohl dát. Bude to dost soubojový zápas, ale kluci z Kolovrat vyhrají.

Žižkov B – Vyšehrad B, tip 3:1
Záleží na tom, jestli Žižkov posílí kluky z áčka. Ale i bez nich jsou pro mě domácí mírným favoritem. Obě mužstva jsou mladá, bude to běhavé utkání a věřím v něm Žižkovu.

I. A třída
Braník – Modřany, tip 3:1
Jednoznačně favorizuji Braník. Pořád hraje o postup v I. A třídě, takže určitě vyhraje.

Ďáblice – Tempo, tip 2:4
Zápas naší skupiny I. A třídy. Ďáblice mají hodně zraněných i vykartovaných hráčů. S námi sice dostaly 9:1, ale jen proto, že zvolily špatnou taktiku. Tempo je v tomto zápase favoritem.

TIPNĚTE SI TAKÉ V PRAŽSKÉ TIPOVAČCE NA TIPEETU. DO HRY SE MŮŽETE PŘIHLÁSIT ZDE