Foto: Jiří IPSER
VIDEO: Únik Gračka přes celé hřiště, vymetené šibenice v Podolí i vítězný přímý kop Újezdu Praha 4. Podívejte se!
12.05.2022

VIDEO: Únik Gračka přes celé hřiště, vymetené šibenice v Podolí i vítězný přímý kop Újezdu Praha 4. Podívejte se!

V těsné bitvě o titul se drží stále vepředu Újezd Praha 4. O víkendu se na tři body hodně nadřel proti Žižkovu B. Rozhodoval jeden gól. A trefa to byla moc pěkná! Jan Jeřábek totiž pálil z přímého kopu tvrdě a přesně k tyči na stranu brankáře.

Svojí skvělou jarní střeleckou formu nadále potvrzuje Michal Gračko z Kolovrat. V zápase s Hostivaří hned po úvodním hvizdu využil zaváhání soupeře a o pár minut později přidal druhou branku po úniku prakticky přes celé hřiště! Kolovraty ale nakonec dvoubrankový náskok ztratily a utkání skončilo remízou 2:2.

V Podolí se o víkendu vymetaly šibenice! Zápas domácích s Královicemi otevřel ve 13. minutě za hostující tým krásnou trefou Petr Malík. Zkrotil za vápnem skákající míč a s troškou falše ho vyslal mimo dosah gólmana. Podolí pak zápas do 72. minuty otočilo ve svůj prospěch, ale Královice měly rychlou odpověď. Karel Kučera o čtyři minuty později vyrovnal. Ve vápně střílel v pádu, i přesto se mu povedlo zvednout míč přesně do pravého horního růžku branky. Královice nakonec v zápase zvítězili 4:2.

Z technických důvodů chybí v sestřihu první dva góly zápasu Motorlet B – Uhelné sklady (5:0).

Góly ze včerejší dohrávky Admira B – Radotín budou publikovány v příštím sestřihu.



Související články